40% reducere La Mii De Titluri De Carti. Vezi Aici Codul De Reducere!

Atunci cand comandam multe carti de la o librarie online, trasportul nu este o problema neaparat pentru ca, in aceasta situatie, se depaseste de cele mai multe ori pragul minim de comanda pentru a avea direct transport gratuit.

Problema intervine atunci cand dorim sa luam o singura carte pe care ne-o dorim foarte mult, poate doua, insuficient de cele mai multe ori pentru a atinge acel prag pentru care o librarie online are transport gratuit.

De aceea, de cate ori gasim o carte ieftina intr-o librarie online, prima noastra preocupare in acel moment este cat costa transportul. Este inutil sa ne bucuram ca am putut achizitiona o carte de 10 lei, daca transportul acesteia costa 10-15 lei. Cea mai buna strategie ar fi in acest caz sa “vanam” mai multe titluri la reducere sau sa ne consultam cu apropiatii, poate isi doresc sa comande o carte, cosul devine mai mare si asa beneficiem fie de reducere suplimentara, fie de transport gratuit de la libraria online.

Exista magazine online foarte cunoscute la noi care si-au facut un obicei in a face promotii cu transport gratuit pentru cartile comandate. In plus, gasim in permanenta in aceste librarii online titluri foarte cunoscute aflate la oferte foarte bune, in majoritatea categoriilor de carti.

Librarii Online Cu Transport Gratuit

  1. Libris.ro – in aceasta librarie online transportul este gratuit la orice comenzi peste 50 lei. Dar regulat au promotie de transport gratuit pentru orice carte comandata – o varietate foarte mare de titluri, edituri si o multime de reduceri in fiecare zi.
  2. Emag.ro – sectiunea Librarie Online – mii de titluri populare cu oferte foarte bune – livrarea standard la domiciliu este 9.99 lei sau 5 lei daca optam pentru livrarea la unul dintre centrele Postei Romane sau la Showroom, sau livrare GRATUITA daca avem comanda peste 50 lei. In plus, in anumite perioade beneficiem si de voucherul de reducere la carti: Voucher 10% Extra Reducere carti.
  3. Elefant.ro – sectiunea Carti. – in aceasta librarie livrarea standard este 9.99 lei, DAR poate compensa pentru transport gratuit daca folosim voucherul de reducere de pana la 50%, in functie de promotia disponibila:

Vezi Aici Codul De Reducere

 

Tu de la ce alte librarii online ai mai comandat carti cu transport gratuit? Te rugam sa ne lasi un comentariu mai jos.