Iata ce crede Betty Palm, un reprezentant Avon specializat pe vanzarea sociala cu ocazia unui eveniment unic – Ziua Mamei:

” Aici la Avon, ne consideram ca o familie si ne gandim unii la altii ca la niste frati sau surori. Asa ca, cu aceasta ocazie de ziua mamei, as vrea sa acord un moment special pentru sarbatorirea tuturor mamelor din Avon, dar si pentru toate  femeile din viata noastra pe care le-am cunoscut ca mame si care inseamna pentru noi foarte mult.

Mama mea m-a invatat foarte multe despre viata – nu numai cum sa fiu buna si sa arat compasiune, dar si cum sa fiu curajoasa si sa depasesc orice viata imi pune in cale. Se intampla ca eu sa provin dintr-o familie de sase frati, dar sunt, de asemenea, si o tripleta, iar ceilalti doi erau frati. Asa ca mama a trebuit sa ne arate foarte multa dragoste, dar si suport, tuturor.

Ne dorim ca toata lumea sa stie cat de importante sunt pentru noi mamele din Avon, asa ca, cu ocazia Zilei Mamei din acest an, am lansat o campanie online pe care am numit-o “Ce m-a invatat mama mea Avon”. Clipul video s-a lansat foarte curand si este deja postat pe pagina reprezentantilor Avon .

Copiii sunt minunati. Iar unul dintre crezurile mele favorite este – daca faci ceva ce iti place, nu vei munci o zi in viata ta. Mamele din Avon fac lumea un loc mai frumos, asa ca din partea familiei noastre, catre a ta, iti uram o Zi a Mamei fericita!