Dupa ce a castigat cititorii in seria “Fluturi”, volumul “Insomnii” capteaza din nou atentia, Irina Binder ne cucereste cu esente de viata cu o intensitate remarcabila in paginile cartii sale.

La orele tarzii, in noapte, cand apar insomniile, gandurile capata o alta dimensiune care se transforma in cuvinte si crampeie de viata si imaginatie, care, odata citite devin un impuls, o dorinta de a ne schmba propria viata. Insomniile Irinei Binder ajung la inima, alina si arata o alta perspectiva optimista, realizam ca poverile pot fi alungate din sufletul nostru pentru ca suntem oameni frumosi, iar fericirea este in noi si numai de noi depinde sa ajungem acolo unde ne propunem.

In acele momente in care totul pare imposibil si nu mai gasim puterea de a merge inainte, iar gandurile negative preiau controlul, o carte precum Insomnii de Irina Binder ne aduce pe drumul frumos, cu lumina, nu trebuie decat sa realizam ca ceea ce suntem si ceea ce este in jurul nostru este un miracol, iar totul este la indemana noastra pentru a deveni ceea ce ne dorim.

Viata aduce, din pacate, multe experiente rascolitoare, dar si unele minunate. In fiecare moment avem de facut o alegere care, fie ne poate duce catre frumos, fie catre momente de suferinta. Nu vom sti mereu care va fi alegerea potrivita, dar intotdeauna vom avea acest privilegiu de a putea alege si, de aceea, niciodata nu va fi tarziu sa ne oprim din drumul plin de greutati si sa il alegem pe cel in care descoperim dragostea si implinirea sufleteasca.

Insomnii – Irina Binder

Cartea Insomnii a Irinei Binder este genul de carte care poate fi citita in orice stare ai fi, te imbarbateaza si iti arata ca poti si meriti mai mult, ca poti sa depasesti orice situatie si poti sa iti construiesti o viata asa cum o visezi.

Irina Binder ne invita sa ne analizam emotiile, gandurile sperantele si capacitatea pe care o avem de a realiza lucruri. Viata nu este o acritura, este mai mult de atat. Este in puterea noastra sa alegem oamenii frumosi care sa fie in jurul nostru, care sa ne ofere alinare, veselie si intelegere. Ne readuce aminte sa ne bucuram de soare, de natura si de tot ceea ce ne aduce placere. Putem ierta pe altii si pe noi insine, ne putem impaca cu trairile si amintirile noastre, pentru a le pune intr-un sertaras care sa nu ne incomedeze sa ne bucuram de prezent.

> Citeste si articolul Origini de Dan Brown – O Carte Cel Putin Controversata

Cartea Insomnii este o recomandare ferma pentru o lectura ce aduce binele sufletesc, in care cuvintele devin un afrodiziac mental, niste alinari special dedicate sufletului – bucurati-va de o lectura minunata care va aduce zambetul neintarziat!