Pasul 1: Sare de mare

Dupa ce ti-ai sters parul cu prosopul, sau si mai bine, dupa ce l-ai tapat cu un tricou pentru a reduce incretirea – aplica pe tot parul un spray special cu sare de mare, de la radacina pana la varfuri, apoi, folosindu-te de degete, intinde bine pe par ca si cand te-ai pieptana.

Pasul 2: Foehn-ul cu difuzor

Numai daca parul tau nu se usuca in mod obisnuit cu bucle, caz in care esti norocoasa si sari peste acest pas, va trebui sa folosesti feohn-ul cu difuzor pentru a crea bucle si textura parului. Rasuceste usor suvite de par in interiorul difuzorului (nu uita sa reduci temperatura la medium) pana cand parul se usuca in proportie de 80%, apoi lasa-l sa se usuce de la sine pentru a evita aparitia firelor zburlite.

Pasul 3: Bucle in spate

Incepand cu suvitele care iti inconjoara fata, suceste o sectiune de cativa cm pe un ondulator cu latime medie, rasucind in directia opusa fetei. Tine asa cateva secunde, apoi elibereaza suvita, tinand-o putin dreapta inainte de a-i da drumul din mana pentru a se raci in aceasta pozitie.

Pasul 4: Bucle in fata

Secretul unor bucle care arata natural este ca trebuie sa alternezi directia buclelor pe fiecare sectiune. Asa ca, dupa ce ai terminat zona care iti inconjoara fata, ia zona de 2-3 cm care o inconjoara si rasuceste pe ondulator in directia fetei tale. Tine asa pentru 5 secunde, apoi elibereaza si trage putin de suvita. Continua sa alternezi astfel directiile pana cand tot parul este terminat.

Pasul 5: Ciufuleala

Acum incepe distractia – sau poate pasul stresant, asta in functie de personalitatea ta – ciufuleste-te. Buclele beachy trebuie sa arate imperfecte si accidentale, asta inseamna ca dupa ce ai terminat nu va mai trebui sa vezi nicio bucla distincta. Cu ajutorul degetelor, “grebleaza” in bucle si, daca vrei si mai multa textura, da pe radacini cu spray special pentru textura si volum, iar pe varfuri cu putin spray cu sare de mare. Lasa sa se usuce, scutura si scoate copilul rebel din tine.