Esti reprezentant Avon?

Iata cum poti profita la maximum de oportunitatea oferita de Avon, asa incat sa atingi culmile succesului.

Cei mai multi reprezentanti Avon stiu deja ca totul este legat de clienti – cu cat mai multi clienti ai, cu atat este mai mare comanda si cu atat castigi mai mult.

O metoda foarte buna de a atrage clienti noi este prin intermediul listei de prospecti – aceasta este “lista calda” unde putem trece numele celor apropiati si cunoscuti: rude, prieteni, colegi, vecini etc., ei putand fi chiar printre primele persoane care se pot numara printre clientii tai Avon.

Recomandarile reprezinta un alt instrument puternic pentru activitatea ta ca reprezentant Avon – tot ce trebuie sa faci este sa iti intrebi clientii daca stiu persoane interesate sa vada catalogul Avon si le poti lasa cataloage cu datele tale de contact.

O alta metoda de a te face cunoscut ca reprezentant Avon este purtarea unui ecuson personalizat pe care scrie “intreaba-ma cum! – AVON” – iar cand cineva te va intreba ce anume sa intrebe le poti spune, de exemplu, CUM poate arata cu 10 ani mai tanara, CUM poate castiga mai multi bani, CUM sa isi incepa propria afacere ca reprezentant Avon.

Un Reprezentant Avon are la indemana mereu catalogul

Bineinteles, cel mai important este sa ai mereu catalogul Avon cu tine pentru ca brosura ta este magazinul tau. Cu cat mai multe brosuri prezinti si imparti, si cu cat directionezi mai multi clienti catre magazinul tau online Avon, cu atat mai multe produse vei vinde si vei castiga mai mult.

Fiecare client cumpara, folosind o medie estimativa, de 40-50 lei din catalog, iar cand plaseaza online, comanda Avon este de cele mai multe ori mai mare. Acum imagineaza-ti cat va fi aceasta valoare daca 10, 20 sau chiar 30 de clienti vor comanda de la tine!

Asa ca arata cat mai mult catalogul si produsele Avon. O metoda foarte buna este sa ai mereu la tine produsul tau Avon preferat si nu doar sa arati produsul, ci sa faci si o demonstratie cu testare. Aratand astfel produsele iti poti creste considerabil vanzarile pentru ca odata ce o clienta a incercat, sansele ca ea sa cumpere sunt mult mai mari. Poti incepe sa faci aceste demonstratii folosind mostrele pe care le-ai primit cand ti-ai inceput activitatea ca reprezentant Avon.

Ai devenit reprezentant Avon, acum succesul iti este la indemana!

Produsele tale sunt cheia in obtinerea de noi clienti si Avon ofera o mare oportunitate pentru noii reprezentanti Avon sa primeasca si mai multe produse prin intermediul programului Avon Junior. Acesta este disponibil numai in primele 3 campanii de la inscriere, asa ca ai grija sa verifici care sunt cadourile pe care le poti primi.

Inceperea propriei tale afaceri necesita perseverenta, determinare si organizare.

Daca ai intrebari in ceea ce priveste primii tai pasi ca reprezentant Avon, aloca-ti putin timp si citeste cu atentie flyer-ul ghid de inceput. Regasesti acolo explicatii pas cu pas despre ceea ce trebuie sa faci si cand trebuie sa faci pentru a incepe propria ta afacere.

Poti, de asemenea, sa ceri oricand suportul persoanei care te-a inscris sau directorului de vanzari de pe zona ta.

Nu uita! Poti face asta: produsele tale, serviciile tale si tu fiind tu sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a avea succes!