Rowenta ne propune cea mai usoara metoda pentru bucle de invidiat!

Noul ondulator automat Rowenta Expertise So Curl ofera rezultate uimitoare foarte rapide printr-un proces de ondulare mai usor ca niciodata. Dispune de sistemul Instant Curling care se infasoara in jurul suvitei de par pentru a o increti in bucle frumoase, fara nici un efort, iar treptele reglabile de caldura si durata sunt atu-urile care completeaza acest ondulator, totul pentru a obtine coafura pe care ti-o doresti.

Stilul buclelor poate fi ales prin cele 12 setari, in functie de tipul de par. Sunt 3 setari de temperatura, respectiv de 230°C, 200°C si 170°C, in functie de tipul de par – cu cat parul este mai subtire, se recomanda o temperatura mai mica, pentru a nu-l deteriora. Dispune si de un cronometru integrat prin care se poate controla durata de realizare a buclei – avem posibilitatea sa selectam intre treapta de 6 secunde, 8 secunde, 10 secunde sau 12 secunde – la final un semnal sonor va anunta ca putem elibera suvita de par.

Cum folosim ondulatorul automat Rowenta Expertise So Curl: alegem o suvita de par nu foarte groasa, o asezam in ondulator si apasam butonul de pe maner. Sistemul automat de ondulare instanta va roti suvita de par in jurul elementului incalzit si va realiza astefl bucla. Dupa semnalul sonor bucla poate fi eliberata si asta este tot!

Un alt aspect important este ca ondulatorul automat are un invelis ceramic din turmalina care protejeaza parul si nu il electrizeaza.

Aici poti afla mai multe detalii si despre  cel mai bun ondulator conic.